Selecteer een pagina

Over Klusbedrijf BTB

Ik ben Mark van Balgoijen.
In 2012 startte ik met Klusbedrijf BTB, na mijn studie HBO Bouwtechniek.
Juist de combinatie van het echte werk met de handen, en het leiden en plannen van projecten, en het streven naar kwaliteit is hetgeen wat dit voor mij de juiste uitdaging maakt.
Klusbedrijf BTB richt zich voornamelijk op de particuliere markt, met als doel de klant van A tot Z te voorzien en te ontzorgen. Wij zijn niet de goedkoopste, maar wel meedenkend, kwaliteitsgericht, en strevend naar een perfect passend eindresultaat.
Merendeel van de werkzaamheden voeren wij zelf uit, en houden de kwaliteit en het gewenste eindresultaat nauwlettend in de gaten. Mede door de hbo-achtergrond kunt u verwachten dat de werkzaamheden op de juiste manier uitgevoerd worden.

Niet alleen voor grote projecten of klussen kunt u bij ons terecht, maar ook voor kleinere werkzaamheden die geen hele dag of week werk zijn. Van een schilderij ophangen, een buitenlamp vervangen, of een wand schilderen tot een complete badkamer of zolderverbouwing. Het streven is om de werkzaamheden zo te plannen dat voorrijkosten niet nodig zijn.
Wij beschikken over een goed ingerichte werkplaats waar verschillende werkzaamheden voorbereid kunnen worden, een magazijn met de meest gangbare materialen op voorraad, en tevens hebben wij diverse eigen materieel om uw klus op de juiste manier uit te voeren!
Mocht u de interesse hebben om uw werkzaamheden door ons te laten uitvoeren, kunt u via de contactpagina met ons in contact komen. Aan de hand van een telefoongesprek of een bezichtiging kan een prijsindicatie of een offerte gemaakt worden. Dit is altijd geheel vrijblijvend en kosteloos.